top of page
DSC01074.jpg

ANMÄL DIG TILL WEBINARET 

"7 steg som tar dig från kreativt kaos till kreativ struktur"

Är du trött på att ha tusen grejer i huvudet, att jobba utan ett mål eller någon struktur? Har du alltid för lite tid över till allt annat? Jobbar du konstant men får ändå inte allt gjort? Vet du vad, du kan nu anmäla dig till mitt gratis LIVE webinar där du får ta del utav flera av de viktigaste stegen för att skapa din kreativa struktur för både dig själv men också för ditt kundsystem.

Som kreativ entreprenör är det lätt att vara omgiven av ett kreativt kaos. Kanske associerar du struktur med "tråkigt" men jag vill påstå det motsatta. Jag vill skapa en struktur som är kreativ och rolig. Jag har sett otaliga kurser och guider som är rent utsagt TRÅKIGA och inte för oss kreativa själar, men nu systrar! Nu finns det!

Struktur ger dig stenkoll på läget och i förlängningen mer tid över för att vara just kreativ, leva livet och tjäna mer pengar. Självklart kommer jag dela med mig utav min webbkurs "Kreativ struktur för ett lugnt sinne" och hur du kan ta del av kursen och vårt systraskap.

Du är inbjuden till ett gratis webinar "7 steg som tar dig från kreativt kaos till kreativ struktur". Du kommer få vägledning i bland annat

  • Hur du strukturerar upp din egen arbetstid

  • Ditt kundsystem

  • Målsättning

  • Sociala medier plan

  • Planeringsstruktur
     

ANMÄL DIG NEDAN TILL WEBINARET

DSC01160.jpg

Känner du igen dig?

❥ Du jobbar konstant och känner att tiden inte räcker till?

   

❥ Du får inte tillräckligt med tid för familjen eller dig själv?

   

❥ Du har 100 bollar i luften nästan jämnt

   

❥ Du skulle vilja ha mer koll på ditt kundflöde?

     

❥ Du vet inte riktigt vart du ska börja? 

Jag kände igen mig i samtliga punkter ovan för några år sedan och mest av allt att jobba konstant och kände att inte tiden räckte till. För mig var det oacceptabelt! Det viktigaste för mig personligen är tid, tid för min familj, tid för livet, tid för mig! 

 

Jag har svaret och kan vägleda dig till att skapa förändring om du känner igen dig i punkterna ovan och kommer att ha ett gratis LIVE webinar om just detta "7 steg som tar dig från kreativt kaos till kreativ struktur" 

"Så inspirerande! Jag har bland annat dig att tacka oerhöft mycket för steg jag vågat ta i höst och frön som såtts och till viss del börjat gro! Du är en sann inspiration!"

DSC01273.jpg

Din kursledare 

Elin har du här och jag driver mitt företag Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. De senaste 3 åren har jag nischat mig inom bohemiska bröllop och graviditeter och älskar mitt jobb till 1000%. Under 2020 har jag startat upp denna plattform du befinner dig på nu nämligen Soul Heart Academy som är en utbildningsplattform för andra fotografer som vill utvecklas på ett djupare plan, mer personligt med hjärtat och själen i fokus.

 

Tillsammans med Maja Lindberg driver jag också podden Fatta Foto som vänder sig till fotografer där vi varje vecka släpper ett nytt avsnitt inom nischen foto och entreprenörskap! I dagsläget har jag släppt mina presets, mitt mentorskap och mitt fotografretreat. 

Förutom foto är jag en riktig yogi, meditationen och yogan är för mig kärlek! Jag älskar det spirituella och använder mycket av meditation och spiritualitet som styrkan i mitt jobb och när jag utbildar. Jag älskar det barfota livet, jag brinner för alla människors lika värde och tycker familjetid är det viktigaste som finns! Stora delar om året spenderar jag helst på resande fot och upptäcker världens alla magiska hörn tillsammans med min sambo! 

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page