top of page
DSC03296.jpg

ANMÄL DIG TILL LIVEREDIGERING 

Du är nu inbjuden till att hänga med på min andra liveredigering i Lightroom. Du kommer att få hänga med och se hela mitt redigeringsflöde från import, sortering och redigering till export! Jag visar hur jag redigerar mina bilder helt enkelt! 

Jag uppmuntrar dig till att stanna kvar till slutet då jag återlanserar mina efterlängtade Soul Heart Presets. Dessutom så får ni som är med på webinaret ett värdefullt erbjudande! Jag kommer att öppna upp för en kortare frågestund i slutet, 10-15 minuter! 

Det här innehåller webinaret

- Redigeringsflöde i Lightroom

- Redigeringstips i Lightroom

- Hur du tweakar en preset till dina bilder 

Frågestund

+ VÄRDEFULLT ERBJUDANDE

Denna liveredigering passar både nybörjare och erfarna. Det finns max 100 platser så boka din plats på en gång! 

Du förbinder dig inte till något utan får bara chans till att ta del av hur jag redigerar och massa redigeringstips! 

 

ANMÄL DIG NEDAN TILL WEBINARET

"Tack så mycket för livewebinaret ikväll! Fick svar på så många frågor som jag kliat mig i håret för länge! Fortsätt med det du gör, du är sååå grym! "

DSC09219.jpg

Om Elin

Elin har du här och jag driver mitt företag Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. De senaste 3 åren har jag nischat mig inom bohemiska bröllop och graviditeter och älskar mitt jobb till 1000%. Under 2020 har jag startat upp denna plattform du befinner dig på nu nämligen Soul Heart Academy som är en utbildningsplattform för andra fotografer som vill utvecklas på ett djupare plan, mer personligt med hjärtat och själen i fokus.

 

Tillsammans med Maja Lindberg driver jag också podden Fatta Foto som vänder sig till fotografer där vi varje vecka släpper ett nytt avsnitt inom nischen foto och entreprenörskap! I dagsläget har jag släppt mina presets, mitt mentorskap och mitt fotografretreat. 

Förutom foto är jag en riktig yogi, meditationen och yogan är för mig kärlek! Jag älskar det spirituella och använder mycket av meditation och spiritualitet som styrkan i mitt jobb och när jag utbildar. Jag älskar det barfota livet, jag brinner för alla människors lika värde och tycker familjetid är det viktigaste som finns! Stora delar om året spenderar jag helst på resande fot och upptäcker världens alla magiska hörn tillsammans med min sambo! 

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page