top of page
DSC04697.jpg

Här har ni mig

DSC04632.jpg

För mig är tid det allra mest värdefulla i livet. Tid med de allra närmst mig, tid att uppleva och leva livet. Jag jobbar passionerat för att kunna leva på just det sättet. Sedan 2018 har jag jobbat som bröllops och familjefotograf och fått möjligheten att fånga ärliga och äkta känslor genom relationer. Under de senare åren startade jag Soul Heart Academy där jag får jobba och utveckla kvinnliga fotografer genom mentorskap, retreats och olika kurser. Mitt hjärta hoppar högt när jag får göra det jag älskar allra mest.

Att landa på yogamattan i meditation, lyssna på hjärtat istället för hjärnan och våga ta de där lite läskiga stegen gör allt och lite till för min lycka i livet. Att dansa i vardagsrummet med min dotter, upptäcka nya platser på jorden och skapar relationer till varandra genom att våga släppa in och öppna upp gör min själ lycklig. 

DSC04632.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page