6N8A5033.jpg

Här har ni mig

6N8A5025.jpg

Det är jag som är Elin! Yoga och meditationsälskare! Jag driver mitt varumärke Elin Graf Photography där jag fotar gravida och bröllop. Jag är den där bohemiska fotografen som älskar det barfota livet, att skratta och kramas. Jag brinner för alla människors lika värde och är en väldigt öppen person. 

För mig är tid med min familj otroligt viktigt, det är för min familj jag gör allt! Stora delar om året befinner jag mig på en annan plats på jorden och upptäcker nya platser (helst med min sambo), det är det bästa som finns! 

Jag och min sambo bor på landet och jag älskar det! Ni vet när man få en idé och den helst ska vara gjord igår? Sådär är jag till 100%. Samtidigt som jag är en väldigt rastlös själ och helst gör saker konstant så värderar jag att få landa i kroppen och verkligen ta vara på nuet. Stunden här och nu är så himla vacker och faktiskt den enda stund vi upplever så spring inte ifrån den. 

Jag är så tacksam över att jag nu tagit tag i Soul Heart Academy som jag vill vårda väldigt väl. Att få dela med mig och hjälpa dig i det du kämpar med är något jag älskar och jag ser så fram emot denna resan!

FUN FACT OM MIG ➳

➳ JAG ÄR BEROENDE AV KRYDDAN AROMAT

➳ FULDANS ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

➳ JAG ÄR UTBILDAD EVENTKOORDINATOR

➳ MACRAMÈ ÄR MIN TERAPI

➳ JAG ÄR KRÄSEN PÅ MAT SOM ETT BARN

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon