KM1_1042.jpg

Mentorskap

Behöver du vägledning på ett djupare plan, att få personlig hjälp kring just det du kämpar med och går igenom i ditt företagande? Vi alla är olika och behöver hjälp med olika saker, det räcker inte alltid med ett kort svar eller ett instagram inlägg för att kunna komma vidare. Vill du utvecklas i ditt företag kring marknadsföring, varumärke, sociala medier m.m och kunna få all hjälp du kan? Vill du kunna ställa alla dina frågor och få personligt anpassat mentorskap där vi går djupare med just det du vill utveckla och bli bättre på? Då är detta mentorskap något för dig! 

Här kommer du att få tid att kunna jobba med det vi går igenom och därför ses vi vid flera tillfällen. Här samlas inte allt på hög och du lämnas inte ensam med mängder av påtryckt information. Nej nej, vi ses vid flera tillfällen och under tiden får du verktyg och uppgifter att jobba med tills nästa gång. På så sätt får du stöttning och hjälp hela vägen! Vi gör det med hjärtat och själen i fokus för det är där allting börjar.

Vad vill du fokusera på

Vi pratar om det DU vill prata om, det behöver inte vara något av nedan!

MARKNADSFÖRING

Vart bör du synas? Vad är viktigt för att nå ut till dina kunder? Hur skapar du content och hur jobbar du med din målkund m.m.

DSC01257.jpg
DSC01200.jpg

VARUMÄRKE

Hur sticker du ut i mängden? Hur kopplar du ditt varumärke till dig själv och vilken nisch ska du satsa på? Hur får du en röd tråd i ditt varumärke, vilka delar är viktiga att tänka på? Vi går djupt och hittar det som är DU!

HEMSIDA

Här går vi igenom din hemsida och du får konkreta tips utifrån mina erfarenheter.

Skärmavbild 2021-02-15 kl. 11.57.47.jpg
DSC01263.jpg

SOCIALA MEDIER

Vilka sociala medier bör du använda dig utav? Hur ska du tänka när du skapar innehåll och koppla det till ditt varumärke? Jag kommer med mina tips och råd för dina sociala kanaler. 

MÅLSÄTTNING

Hur sätter du mål? Varför är det oerhört viktigt för ditt företag och hur jobbar du med dina mål varje dag? Du får peppning kring hur du vågar satsa och bara köra!

DSC01079.jpg
DSC01190.jpg

ARBETSFLÖDE & CRM

Jajamän, SÅ viktigt för att skapa rutin men också för mer tid i ditt liv. Hur planerar du upp din arbetstid? Hur kan du bli mer effektiv och få koll på saker och ting? Vilka program är bra att använda? 

6N8A5009.jpg

TACK FÖR DITT ENGAGEMANG OCH HJÄLP! DINA PEPPIGA TIPS, VÄRDEFULLA VERKTYG OCH DIN HÄRLIGA ENERGI HAR VERKLIGEN HJÄLPT MIG MED MIN PERSONLIGA UTVECKLING SAMT MED UTVECKLINGEN AV MITT VARUMÄRKE!

 

ATT INVESTERA I COACHING HOS DIG VAR BLAND DET BÄSTA JAG HAR GJORT FÖR MITT FÖRETAG DÅ JAG HAR FÅTT EN TYDLIG STRATEGI SOM HAR GIVIT RIKTIGT BRA RESULTAT! JAG UPPSKATTAR OCH TACKAR FÖR DEN TIDEN DU HAR TAGIT UTÖVER VÅRAN BOKADE TID FÖR ATT SVARA PÅ FRÅGOR, STÖTTAT OCH HJÄLPT TILL PÅ VÄGEN. ÅNGRAR INTE EN SEKUND ATT JAG INVESTERADE I DETTA!

-

INGRID

Är det dags att investera i dig själv

1 ON 1  GET IT ALL

3 sessions á 2 timmar (tot 6 timmar)

Här får du ut så mycket du bara kan där vi fokuserar på det du vill lära dig mer om! Denna tiden är helt och hållet din! Vi har hörts innan vi ses och jag har förberett det du vill fokusera på. Här hinner vi med ca. 3 fokusområden men du  får såklart fråga vad du vill under tiden! Efter vår session får du får dokument med vad vi gått igenom, uppgifter för att kunna fortsätta vidare och verktyg att jobba med. Du får även tillgång till en min Facebook grupp där du kan ställa frågor och utbyta erfarenheter med mig och andra fotografer. Med fördel ses vi hemma hos mig och jag bjuder på fika, men det går även via skype!

  7500 kr 

1 ON 1  MINI SESSION

2 sessions á 2 timmar (tot 4 timmar)

En kortare version där vi hinner med ca. 2 fokusområden. Denna tiden är helt och hållet din! Vi har hörts innan vi ses och jag har förberett det du vill fokusera på. Du  får såklart fråga vad du vill under tiden! Efter vår session får du får dokument med vad vi gått igenom, uppgifter för att kunna fortsätta vidare och verktyg att jobba med. Du får även tillgång till en min Facebook grupp där du kan ställa frågor och utbyta erfarenheter med mig och andra fotografer. Med fördel ses vi hemma hos mig och jag bjuder på fika, men det går även via skype!

 5500 kr 

   BOKA 1 ON 1   

Vad kul att du vill boka ditt mentorskap!

Jag återkommer till dig inom 2 arbetsdagar! Glöm inte kika in din skräppost!

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon