top of page
Mentorskap.jpeg

Mentorskap

Behöver du vägledning på ett djupare plan, att få personlig hjälp kring just det du kämpar med och går igenom i ditt företagande? Vi alla är olika och behöver hjälp med olika saker, det räcker inte alltid med ett kort svar eller ett instagram inlägg för att kunna komma vidare. Vill du utvecklas i ditt företag kring marknadsföring, varumärke, sociala medier m.m och kunna få all hjälp du kan? Vill du kunna ställa alla dina frågor och få personligt anpassat mentorskap där vi går djupare med just det du vill utveckla och bli bättre på? Då är detta mentorskap något för dig! 

Här kommer du att få tid att kunna jobba med det vi går igenom och därför ses vi vid flera tillfällen. Här samlas inte allt på hög och du lämnas inte ensam med mängder av påtryckt information. Nej nej, vi ses vid flera tillfällen och under tiden får du verktyg och uppgifter att jobba med tills nästa gång. På så sätt får du stöttning och hjälp hela vägen! Vi gör det med hjärtat och själen i fokus för det är där allting börjar.

Vad vill du fokusera på?

Du väljer vart vi lägger fokusen! ​​

❥ Marknadsföring

❥ Personligt varumärke

❥ Sociala medier

❥ Hemsida

❥ Kommunikation

❥ Personlig utveckling

❥ Målsättning

❥ Arbetsflöde

... eller något helt annat!

6N8A5033.jpg

HUR GÅR MENTORSKAPET TILL?

1

Skicka din förfrågan 

Känns mentorskap som rätt väg för dig att gå? Då är det första du ska göra- skicka in din förfrågan till mig för att se tillgänglighet. 

2

Planering inför

Finns det tid tillgängligt bokar vi in dig och börjar med att via mejl planerar ett personligt upplägg för dig. Vi tittar på hur många timmar vi har att jobba med och vilka fokusområden du vill lägga allt krut på! 

3

Bokar in första mötet

Antingen bokar vi in alla träffar på en gång eller så bokar vi in första mötet och när vi ses sen boka in nästkommande. Jag brukar försöka lämna ca. 3-4 veckor emellan varje träff för att du ska ha tid att ta action. Önskar kortare eller länge tid emellan? Det går jättebra! 

4

Dags för träff

Beroende på vart du bor bokar vi antingen in ett möte LIVE eller online! Vilket som funkar jättebra! Vi ses och fokuserar på de ämne du valt. Jag har planerat upp hur jag vägleder dig med tips, verktyg och inspiration, du får fråga och använda mig som bollplank!

5

Ta action

Mellan varje träff finns det möjlighet till att ta action, reflektera och komma tillbaka för att bolla igen! Du har fått verktyg och uppgifter med dig att jobba med tills vi ses nästa gång och jag finns med dig via mejl som stöttning även under denna tiden! 

6

Dags för ny träff 

Då var det dags att ses igen, hur många gånger beror på vilket paket du bokar! Efter sista gången finns det alltid möjlighet att planera in en fortsättning som passar dig! 

När jag tog kontakt med Elin hade jag rätt så bra koll på mitt varumärke tyckte jag. Jag hade gått utbildningar och det kändes som jag hade koll! Men efter vårt första samtal kändes det som jag fick en helt ny dimension till mitt VARFÖR och mitt eget varumärke. Viktiga frågor som jag inte hade tänkt på och Elins inspirerande och trygga sätt fick mig att känna mig sedd, hörd och förstådd. Vi har sedan jobbat med mitt varumärke och allt kring det under året som gått och idag när jag ser tillbaka på före jag tog hjälp av Elin så är det som natt och dag. Jag har vågat vara mitt fulla jag mer och mer och hittat de saker jag vill satsa på, utveckla och mitt varumärke känns som jag. Så tacksam för Elin!

- REBECKA 

6N8A5009.jpg

TACK FÖR DITT ENGAGEMANG OCH HJÄLP! DINA PEPPIGA TIPS, VÄRDEFULLA VERKTYG OCH DIN HÄRLIGA ENERGI HAR VERKLIGEN HJÄLPT MIG MED MIN PERSONLIGA UTVECKLING SAMT MED UTVECKLINGEN AV MITT VARUMÄRKE!

 

ATT INVESTERA I COACHING HOS DIG VAR BLAND DET BÄSTA JAG HAR GJORT FÖR MITT FÖRETAG DÅ JAG HAR FÅTT EN TYDLIG STRATEGI SOM HAR GIVIT RIKTIGT BRA RESULTAT! JAG UPPSKATTAR OCH TACKAR FÖR DEN TIDEN DU HAR TAGIT UTÖVER VÅRAN BOKADE TID FÖR ATT SVARA PÅ FRÅGOR, STÖTTAT OCH HJÄLPT TILL PÅ VÄGEN. ÅNGRAR INTE EN SEKUND ATT JAG INVESTERADE I DETTA!

-

INGRID

Är det dags att investera i dig själv?

Löpande mentorskap

 

 

1 träff/mån i ett halvår 1,5 timme (TOT 9 timmar)

Vill du ses löpande under en längre period så passar detta dig perfekt! Här får vi också möjlighet att verkligen göra ens djupdykning i både ditt företag men också din personliga utveckling. 

VAD INGÅR?

6 träffar á 1,5 timme under ett halvår (TOT 9 timmar)

Verktyg & uppgifter

Flertal fokusområden

Djupdykning i ditt företag och personliga utveckling 

Tillgång till Facebookgrupp

  9500 kr 

DSC09219.jpg

Get it all

 

 

3 träffar á 2 timmar (tot 6 timmar)

Djupare personlig vägledning där vi ses 3 gånger och hinner med att gräva i vad du kämpar med och kunna skapa rätt väg för dig framåt! 

VAD INGÅR?

3 träffar á 2 timmar (TOT 6 timmar)
Verktyg & uppgifter

Ca. 3 fokusområden 

Tid för djupare personlig vägledning 

Tillgång till Facebookgrupp

7500 kr 

DSC09342.jpg

Mini Session

 

2 sessions á 2 timmar (tot 4 timmar)

Behöver du en incheckning? En mini session där vi ses 2 gånger och har möjlighet att bolla, ta action och hitta vägledning i det du kämpar med! 

 

VAD INGÅR?

2 träffar á 2 timmar (TOT 4 timmar)

Verktyg & uppgifter 

Ca. 2 fokusområden  

Tillgång till Facebookgrupp 

 5500 kr 

DSC09211.jpg
   BOKA 1 ON 1   

Vad kul att du vill boka ditt mentorskap!

Jag återkommer till dig inom 2 arbetsdagar! Glöm inte kika in din skräppost!

DSC04632.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page