top of page
DSC09219.jpg

ANMÄL DIG TILL WEBINARET 

"Våga vara personlig på sociala medier"

6 SÄTT DITT VARUMÄRKE SKAPAR SKILLNAD FÖR DIG.

Känner du att det inte riktigt går framåt i ditt företag, att du inte når ut trots att du postar inlägg, att du inte får rätt kunder? Dina kunder vill se vem som står bakom kameran och få lära känna dig! Vem är DU? DU är den enda skillnaden mellan dig och en annan fotograf med likadan bildstil och nisch.  Varför ska kunderna boka just dig? Genom att våga vara mer personlig på sociala medier skapar du igenkänning, inspiration och relationer och där har vi magin, skillnaden!  

 

Det är SÅ lätt att gömma sig bakom kameran, att undra vad andra ska tycka och tänka och känna "men inte ska väl lilla jag". JO det ska du säger jag här och nu, jag peppar dig till att våga för jag VET vilken skillnad det gör och det här vill jag dela med dig! Såklart kommer jag också berätta mer om min kurs som du kan bli först att hänga med på! Under webinaret kommer ENDAST du som är med LIVE få ta del av ett erbjudande om du är sugen att gå kursen!
 

ANMÄL DIG NEDAN TILL WEBINARET

DSC09211.jpg

Känner du igen dig?

❥ Du vågar inte visa upp dig själv på sociala medier så mycket

   

❥ Ditt företag står lite och trampar på samma ställe

❥ Du tycker att du postar rätt inlägg och gör allt du ska men ändå händer inget!

   

❥ Du får inte "rätt" kunder

❥ Du funderar mycket på vad andra ska tycka och tänka

❥ Ditt varumärke, din nisch och din bildstil känns lite spretigt

     

❥ Du vet inte riktigt vart du ska börja? 

❥ Du skulle vilja utveckla ditt personliga varumärke

❥ Du vill få förfrågningar som känns WOW, kunder som bokar dig för DIG. 

Jag var precis där du är just nu för några år sedan och var otroligt otålig, VARFÖR hände inget? VARFÖR trillade det inte in förfrågningar och när de väl kom varför kändes det inte rätt? Jag gjorde allt jag visste jag kunde men kanske var mitt varumärke inte särskilt tydligt? Hur kunde det hjälpa att vara mer personlig egentligenMen OJ vilken förändring det blev när jag äntligen satte mig in i det.

 

Jag har gjort resan och nu vill jag hjälpa dig på din. Om du känner igen dig i punkterna ovan boka in dig på mitt gratis LIVE webinar om just detta "Våga vara mer personlig på sociala medier- 6 sätt ditt varumärke skapar skillnad för dig".

"Så inspirerande! Jag har bland annat dig att tacka oerhört mycket för steg jag vågat ta i höst och frön som såtts och till viss del börjat gro! Du är en sann inspiration!"

DSC09342.jpg

Hej, det är jag som är Elin!

Elin har du här och jag driver mitt företag Elin Graf Photography sedan 6 år tillbaka. De senaste 4 åren har jag nischat mig inom bohemiska bröllop och graviditeter och älskar mitt jobb till 1000%. Under 2020 har jag startat upp denna plattform du befinner dig på nu nämligen Soul Heart Academy som är en utbildningsplattform för andra fotografer som vill utvecklas på ett djupare plan, mer personligt med hjärtat och själen i fokus.

 

Tillsammans med Maja Lindberg driver jag också podden Fatta Foto som vänder sig till fotografer där vi varje vecka släpper ett nytt avsnitt inom nischen foto och entreprenörskap! I dagsläget har jag släppt mina presets, mitt mentorskap, en webbkurs i kreativ struktur och mitt fotografretreat. 

Förutom foto är jag en riktig yogi, meditationen och yogan är för mig kärlek! Jag älskar det spirituella och använder mycket av meditation och spiritualitet som styrkan i mitt jobb och när jag utbildar. Jag älskar det barfota livet, jag brinner för alla människors lika värde och tycker familjetid är det viktigaste som finns! Stora delar om året spenderar jag helst på resande fot och upptäcker världens alla magiska hörn tillsammans med min sambo! 

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 6 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page