top of page
DSC00874.jpg

Kreativ Struktur

En webbkurs för dig som är fotograf och önskar att du vore mer strukturerad, som vill gå från kreativt kaos till kreativ struktur och  skapa ett lugnare sinne och mer tid för det som annars rusar förbi- livet.

för ett lugnare sinne

Känner du igen dig i detta?

➳ Du har tusen bollar i luften konstant
 

➳ Du jobbar hela tiden och känner att tiden inte räcker till!
 

➳ Du vill skapa mer tid för familjen och för livet
 

➳ Du vill få ett lugnare sinne och en plats att hantera dina projekt och ditt arbete

➳ Du vill känna dig proffsig ut mot dina kunder
 

➳ Du vill tjäna mer utan att jobba 24/7
 

➳ Du vill kunna planera bättre men vet inte vart du ska börja?

➳ Du vill komma igång och få en övergripande plan för din struktur

Känner du igen dig i något av ovan är min kurs absolut något för dig! Här skapas förändring och mer tid! 

Kreativ struktur för ett lugnare sinne

 

ALLA MODULER

Hur allt är uppbyggt

VÄLKOMMEN
 

I denna första modulen får du veta mer om kursen, om mig (Elin) din kursledare och du förbereds helt enkelt för att kicka igång kursen ordentligt! Du får också en överblick av vad du kommer lära dig och vilka verktyg och mallar du får ta del utav! 

01

DSC01273.jpg
DSC00945.jpg

KICKA IGÅNG DIN KREATIVA STRUKTUR
 

Innan vi drar igång på riktigt vill jag ge dig all inspiration och pepp du behöver för att gå den här kursen. Du kommer få hänga med mig på mina galna tillvägagångssätt som jag VET gör skillnad, som får dig att landa i kroppen och göra både kropp och själ redo för att kicka igång din kreativa struktur! 

02

MÅLSÄTTNING
 

I målsättningsmodulen lär du dig att sätta hållbara mål och hur du håller dina mål aktiva, du blir pushad att våga drömma stort och vart du ens börjar. Vad är det som skapar ett hållbart mål och vilka steg bör du använda dig utav för att nå dina mål? 

03

DSC01259.jpg
DSC01259.jpg

PLANERING & STRUKTUR P.1
 

Nu är det dags att ta i ordentligt, den här modulen tar dig genom övergripande steg för steg i hur du kan planerar du ditt projekt. Allt ifrån en workshop, en stylad plåtning, ett event eller liknande! Du får lära dig att jobba med en marknadsförings och sociala medier plan, skapa din egen budget, hur du bäst styr upp ett körschema och hur du skapar en tydlig struktur för ditt projekt! 

04

PLANERING & STRUKTUR P.2
 

Nästa del av planering och struktur ska hjälpa dig skapa ett hållbart, effektivt och tidssparande arbetssätt för dig själv. Du kommer lära dig hur du jobbar med blockmetoden, hur du använder ett veckouppslag, dagsuppslag och årsuppslag. Hur skapar du tydlig arbets och privattid? Du kommer få tillgång till 2 ritualer att kunna göra hemma själv inför och efter varje vecka för att starta och avsluta på bästa sätt! 

05

DSC01186-2.jpg
DSC00883.jpg

ARBETSFLÖDE
 

En efterlängtad modul som går igenom arbetsflödet med kund från bokning till leverans. Vilka steg ska vi ta för att skapa en proffsighet ut mot kund. Du kommer få verktyg att använda för att checka av varje steg så att du har full koll på varje process med dina kunder. 

06

VERKTYG
 

Vi avslutar med att samla alla grymma verktyg, mallar och pdf:er som kommer hjälpa dig skapa din kreativa struktur. Dessa får du tillgång till och kan ladda ner att använda för all framtid! Efter MASSVIS med frågor om vilka mallar och verktyg jag använder mig av släpper jag nu dessa i denna kursen till er!

07

DSC01067.jpg

"Så inspirerande!! Jag har dig att tacka oerhört mycket för steg jag vågat ta i höst och frön som såtts och till viss del börjat gro! Du är en sann inspiration!"

Dina Bonusar 

DSC01079.jpg

1. FACEBOOKGRUPPEN

Du får tillgång till Facebookgruppen Soul Heart Family där du kan bolla och knyta nya kontakter med andra fotografer. Du får tips och tillgång till mig personligen att ställa frågor och bolla med mig! 

2. LIVE Q&A

Vi kommer köra två st LIVE Q&A för er som går kursen som sker i Facebook gruppen. Där kommer ni få möjlighet att ställa era frågor för att komma vidare i kursen.

DSC01197-2.jpg
6N8A5009.jpg

Endast  för dig som köper kursen under webinaren (tidbegränsat webinarerbjudande). 

3. PERSONLIG COACHING

Om du köper webbkursen "Kreativ Struktur för ett lugnare sinne" inom erbjudandetiden på webinaren jag håller får du en otroligt grym bonus, nämligen 30 minuters personlig coaching med mig efter du gått klart kursen där vi fokuserar på det DU behöver och det DU vill! Detta är en speciell bonus för er som köper kursen under mitt webinar och inget jag i vanliga fall erbjuder såhär billigt! 

När du köper den här kursen får du

Inspiration och pepp

En grundlig plan för hur du kickstartar din kreativa struktur som kommer ta dig från kreativt kaos till kreativ struktur. 

Smart & hållbar målsättning

Push att våga drömma stort, verktyg för hur du sätter smarta och hållbara mål och dessutom vägledning för hur du håller dina mål aktiva!

Planera ditt projekt 

Få steg för steg hur du går från idé till genomförande av ditt projekt/event/stylade plåtning m.m. Få massor med mallar och verktyg som hjälper dig med sociala medier, marknadsföring, budget, samarbetspartners och körschema. 

Strukturera upp din arbetstid

Du får grunderna i en tydlig struktur och ett arbetssätt som skapar mer rum för dig och ditt liv. Du blir mer effektiv, får en tydligare överblick och kan både tjäna mer pengar och samtidigt slippa jobba 24/7.

Arbetsflöde- Från bokning till leverans

Du får stenkoll på hela processen och blir proffsigare ut mot kund med hjälp utav mallarna du får i kursen. 

Verktyg

Få alla verktyg du kan behöva för att skapa din kreativa struktur, mina magiska underverk som hjälper mig oerhört dagligen

+

Dina bonusar

1. Facebook gruppen

Få hjälp och ställ dina frågor i gruppen. Skapa nya kontakter och vänskaper med de andra fotograferna. Inspireras och utvecklas tillsammans. 

2. LIVE Q&A

Få 2 LIVE Q&A med mig där du kan ställa dina frågor om kursen och få en liten kick i baken av mig för att verkligen få ut det mesta av kursen!

3. Personlig Coaching (Begränsad bonus)

För er som tar action under mina webinar och köper kursen finns det möjlighet att välja personlig coaching av mig efter kursens slut. Få hjälp med det DU vill och behöver!

PAKET 1

Självstudier

7 MODULER

25 KAPITEL

14 PDF:ER + MALLAR

13 VIDEOS

Tillgång till facebookgruppen

Gå kursen i din egen takt (du har kursen föralltid)

1590:-

HÄNG MED BEHIND THE SCENES PÅ KURSEN

När jag gick från att jobba konstant till att få tid till mitt liv

KM1_1040.jpg

Det tog ett tag för mig att inse hur jag skulle hinna med allt och inte behöva jobba ihjäl mig, det kändes som att jag skulle göra det ett tag... När jag insåg att om jag fortsätter såhär kommer jag inte hålla varken psykiskt och fysiskt, dessutom kommer jag tappa all passion för att jobba ihjäl mig var inget jag var intresserad utav. Då tog jag fram det där som jag visste alltid funnits inom mig och började jobba fram en kreativ struktur att utgå ifrån

 

Jag gick ifrån att jobba konstant och ändå inte hinna med något till att ha tydliga arbetstider som både skapade mer tid för mig i mitt liv och för min familj men jag hann också med mycket mycket mer! 

 

När jag helt plötsligt hade en tydlig vägledning att utgå ifrån visste jag alltid vad jag behövde göra och hur jag kunde hinna med det. Jag kunde stänga datorn vid 17.00 och umgås med de som betyder mest för mig. Jag kände att mitt huvud var fritt från alla to dos och måsten för de fanns på ett annat ställe- i min struktur!

 

 • Hur länge är kursen öppen för köp?
  Kursen är öppen för köp mellan den 10 februari till den 17 februari sen stängs den helt.
 • Har jag tillgång till kursen föralltid?
  Jajamän, den är din för evigt och alla verktyg och mallar är nedladdningsbara för dig att ladda hem forever!
 • Kan jag gå kursen i min egen takt?
  ABSOLUT! Den här kursen har ingen tidspress så du kan gå den i din egen takt. Dock rekommenderar jag dig att gå kursen på en gång eftersom jag VET att det är det som gör skillnaden, skjuter du på det blir det antagligen aldrig gjort!
 • Kunde jag få personlig coaching av dig?
  JA! Om du köper kursen under erbjudandetiden som jag har när du varit med på något av mina webinar den 10/2 eller 11/2. Du kommer få mer info under webinaret och se nedräkningen över det erbjudandet!

Vem vill du vara?

SARA

Sara vill skapa mer tid i sitt liv, få mer frihet och bygga upp en stabil grund av sitt företag med hjälp av verktygen hon har fått framför sig. Hon vet vilken skillnad detta kan göra för henne och är redo att ta action och göra jobbet.

 

Efter ett tag möter Sara motgångar, svårigheter och det känns som om hon står och stampar på samma ställe. Hon känner att allting är emot henne och att ingenting funkar. Sara orkar inte kämpa mer för sin passion och ger upp vilket resulterar i att hon nu är tillbaka där hon började.

MIA

Mia vill precis samma saker som Sara och har likså tagit del av alla verktyg som hon har fått framför sig. Hon är redo att göra jobbet. Precis som Sara hamnar Mia i en svacka med motgångar och svårigheter och har nu två val framför sig.

 

Ska hon välja samma väg som Sara- att ge upp, som ungefär 80% faktiskt gör, eller ska hon ta andra vägen och kämpa vidare?

 

Mia väljer att kämpa vidare, det är inte alltid lätt men hon har allt hon behöver framför sig och använder de väl. Hon tar action och klättrar upp för den branta backen, och litar på att förändring finns där uppe. Mia når hela vägen upp och känner nu efter en tuff uppförsbacke att resan var värt jobbet. Nu har hon skapat sig en frihet, ett liv som hon själv kan designa utefter henne och hennes familj, hon har lyckats!

Så nu frågar jag dig

Vem vill du vara? Vill du vara som Sara som ger upp när det är tufft eller vill du vara som Mia som ger sig tusan på att ta action och kämpa i uppförsbacke med vetskapen om att en förändring väntar där uppe? Är du här inne nu tror jag att du är Team Mia och det är dags att ta action! 

PAKET 1

Självstudier

7 MODULER

25 KAPITEL

14 PDF:ER + MALLAR

13 VIDEOS

Tillgång till facebookgruppen

Gå kursen i din egen takt (du har kursen föralltid)

1590:-

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

 • Vit Facebook Ikon
 • Vit YouTube Ikon
 • Vit Instagram Ikon
bottom of page