top of page
DSC09219.jpg

Ditt personliga

varumärke

med hjärtat som vägledare

En webbkurs för dig som är fotograf och vill skapa ett tydligare personligt varumärke som tar ditt företag framåt! För dig som vill få "rätt" kunder, få bokningsförfrågningar som är riktade till DIG personligen och som värderar både dig och dina tjänster högt! Du vet att du borde tro mer på dig själv och våga köra ditt race men känner att du behöver en kick i baken! Du vill känna dig trygg i ditt företagande både i hur du kommunicerar, möter kunder och i att bokningarna rullar på! Känna glädje och lycka i varje del för att du skapat något som är DU och som känns rätt i hjärtat. Att sedan rätt kunder följer är som tack för att du började i rätt ände, hos DIG, djupt inne hos dig!

 

Jag kommer hjälpa och vägleda dig i att hitta ditt eget personliga varumärke med hjärtat i fokus. Du kommer gå varje steg från ditt varför, dina grundvärderingar och din nisch till sociala medier, kommunikation och lansering. När du är klar kommer du ha ett personligt varumärke att jobba utifrån. Jag vill att du ska känna dig lycklig, trygg och passionerad i allt du gör. Jag vill att du ska kunna skapa en stabil grund att stå på utan att behöva jobba ihjäl dig. För att jobbet är förhoppningsvis svinkul men inte viktigast, viktigast är livet och att du kan jobba utefter de förutsättningarna som funkar bäst för dig! 

Känner du igen dig i detta?

➳ Att inte få "rätt" kunder som värderar DIG

➳ Att inte våga eller veta hur du ska vara mer personlig på sociala medier! 

 

➳ Du vågar inte tro på dig själv och värderar inte dina tjänster så högt som du kanske borde! 

➳ Det känns som du gör allt men ändå står det still? 

➳ Du tycker det är svårt att välja nisch och bildstil! 

➳ Allt känns lite spretigt

➳ Du vet inte vart du ska börja? 

DSC08997.jpg

"När jag tog kontakt med Elin hade jag rätt så bra koll på mitt varumärke tyckte jag. Jag hade gått utbildningar kring det och kändes som jag hade det på koll någorlunda. Men efter vårt första samtal redan kändes det som jag fick en helt ny dimension till mitt VARFÖR och mitt eget varumärke. Viktiga frågor som jag inte hade tänkt på och Elins inspirerande och trygga sätt fick mig att känna mig sedd, hörd och förstådd. Vi har sedan jobbat med mitt varumärke och allt kring det under året som gått och idag när jag ser tillbaka på före jag tog hjälp av Elin så är det som natt och dag. Jag har vågat vara mitt fulla jag mer och mer och hittat de saker jag vill satsa på, utveckla och mitt varumärke känns som jag. Så tacksam för Elin!"

 

- REBECKA 

Ditt personliga varumärke

ALLA MODULER

Hur allt är uppbyggt

01

VÄLKOMMEN
 

I denna första modulen får du veta mer om kursen, om mig (Elin) som kör denna kursen med dig, min varumärkesresa och du förbereds helt enkelt för att kicka igång kursen ordentligt! Du får också en överblick av vad du kommer lära dig och pepp för att landa och rikta rätt fokus på kursen!

DSC09260.jpg
DSC09004.jpg

GRUNDEN I DITT FÖRETAG
 

Vi börjar på rätt ställe, grunden i ditt företag, ditt varför! Här går vi också igenom grundvärderingar, vad du vill nå ut med och din one line! Du lär dig hur du hittar ditt varför och vad du ska använda det till, jag guidar dig i en ritual för att landa rätt och vi jobbar med hur du vill att dina kunder ska känna hos dig! 

02

04

03

NISCH DOWN
 

Nisch, bildstil och målkund. JA det är dags att nischa dig, varför, hur? Det får du reda på i detta kapitel! Vilka fördelar finns och hur hjälper det dig och ditt företag att vara så nischat så möjligt? 

DSC09433.jpg
DSC01257.jpg

DU ÄR DEN STORA SKILLNADEN
 

En favorit, en VIKTIG del i ditt företag- DU! Hur jobbar du mer med att visa upp dig själv, vad innebär de 3 ämnena och hur kan du använda dem till en STOR fördel för att skapa relationer och få fler och RÄTT kunder! Hur sticker du ut och visar mer av vem du är? I will help you!

04

05

KOMMUNIKATION
 

I alla dina touchpoints med dina kunder ska det synas och kännas en röd tråd! Vad innebär kommunikation i ditt arbetsflöde och när kommunicerar du med dina kunder och speciellt HUR! Hur får du kommunikationen att höra ihop med resten av ditt varumärke? Jag ger dig även tips på vägen kring ämnet att ta med dig!

DSC09219.jpg
DSC01206.jpg

MATERIELLA TING
 

Något av de sista att ta tag i men ack så viktigt, hur alla små saker också har en stor betydelse i din kunds upplevelse, hur får du de att känna igen dig i detaljer, vilken upplevelse ger du dem? Att göra aktiva val kring hur du vill jobba och med vilka materiella ting! Färger, typsnitt, produkter m.m. 

06

07

LANSERING, SAMMANFATTNING

& AVSLUT
 

Jag lämnar dig inte bara med ditt varumärke, nej nej, här får du också lära dig hur du lanserar ditt varumärke och faktiskt visar upp för dina kunder vad som komma skall! Vad du skapat! En sammanfattning i korta drag med alla verktyg och mallar plus ett magiskt avslut i form av en avslutningsritual! 

DSC03296.jpg

"Så inspirerande!! Jag har dig att tacka oerhört mycket för steg jag vågat ta i höst och frön som såtts och till viss del börjat gro! Du är en sann inspiration!"

Dina Bonusar 

DSC01263.jpg

1. FACEBOOKGRUPPEN

Du får tillgång till Facebookgruppen Soul Heart Family där du kan bolla och knyta nya kontakter med andra fotografer. Du får tips och tillgång till mig personligen att ställa frågor och bolla med mig! 

2. LIVE Q&A

Vi kommer köra två st LIVE Q&A via zoom för er som går kursen. Där kommer ni få möjlighet att ställa era frågor live och prata med både mig och varandra för att komma vidare i kursen eller bara vad som helst annat! Dessa 2 tillfällen bokar vi in gemensamt genom omröstning av datum!

DSC09364.jpg
DSC09284.jpg

Endast  för dig som köper kursen under webinaren (tidbegränsat webinarerbjudande). 

3. PERSONLIG COACHING

Om du köper webbkursen "Ditt personliga varumärke" inom erbjudandetiden på webinaren jag håller får du en otroligt grym bonus, nämligen 30 minuters personlig coaching med mig efter du gått klart kursen där vi fokuserar på det DU behöver och det DU vill! Detta är en speciell bonus för er som köper kursen under mitt webinar och inget jag i vanliga fall erbjuder såhär billigt! Detta var otroligt värdefullt för eleverna tidigare eftersom vi kan gå lite mer personligt för just DIG! 

När du köper den här kursen får du

Inspiration & pepp

En stor del i ditt personliga varumärke handlar om dig och att visa upp dig ville jag vet är lite läskigt men jag kommer överrösta dig med pepp, inspiration och förståelse i varför det är så viktigt

Hjälp att hitta ditt varför 

En av de viktigaste bitarna hur du hittar ditt varför och vad det kan hjälpa dig med för att orka driva eget företag även de dåliga dagarna! 

Rätt kunder

Vikten av att få "rätt" kunder och hur du kommunicerar till just dem! 

Ett nischat varumärke 

En nisch som tar dig framåt på ett bättre sätt genom tydlighet för både dig och dina kunder

Ett personligare och tydligare varumärke 

Kunder som ser DIG och inte dina priser, en tydlig överblick vad du ger och hur de kommer känna hos dig. I samma veva en kund som du skapat en relation till i tidigt skede och oftast är en säker bokning! 

Guider & checklistor 

Få mina guider och checklistor jag använder mig utav i mitt arbetsflöde!

Workbook

En workbook som blir din grund att jobba med, full av uppgifter och hjälp att arbeta dig fram till ditt varumärke! 

+

Dina bonusar

1. Facebook gruppen

Få hjälp och ställ dina frågor i gruppen. Skapa nya kontakter och vänskaper med de andra fotograferna. Inspireras och utvecklas tillsammans. 

2. LIVE Q&A

Få 2 LIVE Q&A med mig där du kan ställa dina frågor om kursen och få en liten kick i baken av mig för att verkligen få ut det mesta av kursen samt prata mer med varandra! 

3. Personlig Coaching (Begränsad bonus)

För er som tar action under mina webinar och köper kursen finns det möjlighet att välja personlig coaching av mig efter kursens slut. Få hjälp med det DU vill och behöver!

HÄNG MED BEHIND THE SCENES PÅ KURSEN

Skillnaden innan och efter förändringen i mitt varumärke

DSC09381.jpg

Det var en ENORM skillnad från innan jag tog tag i mitt personliga varumärke och efteråt. Allt känns så mycket enklare och roligare! När jag väl tog mig tid att verkligen sitta ner med mitt varumärke, hitta min nisch, min bildstil, att ta fram en plan för hur jag vill kommunicera på olika platser, hur skulle jag jobba med sociala medier, vad ville jag visa upp m.m. 

 

Den första riktiga förfrågan med mitt nya varumärke kändes så in i bomben rätt. Den var riktad till MIG personligen och inte till mig som vilken som helst fotograf. De efterfrågade mina bilder, med min stil, de förstod värdet i mina tjänster eftersom jag själv hade värderat det jag erbjöd BRA! Kommande förfrågningar var helt rätt, mindre klödd med kunder för att de visste vad de fick hos mig redan från start, allt var tydligt, jag fick jobba med mina målkunder och bokningar rullade in lättare för jag gjort jobbet bakom. Dessutom var det både mycket roligare och jag kände mig mycket tryggare i allting för att jag tagit fram något som var JAG! För första gången kände jag inte "varför händer det inget, jag gör ju allt". Det krävdes tid och att vara konsekvent och att inte ge upp och så en dag bara släppte det! 

Jag VET att du kan!

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon

DU är skillnaden 

DU är ditt varumärke

bottom of page