SH: Into the woods2.jpg

Soul Heart Presets

Skriv upp dig längst ner på sidan!

Soul Heart Presets

8 st lightroom presets i färg 

med inspiration och en grund i den bohemisk stilen, i de jordiga färgerna och de varma toner.

Dessa presets är mina everyday go to som

 skapat utifrån mig själv och  utefter 

det sätt jag redigerat det senaste året. 

 

De är gjorda för att funkar för alla miljöer och 

ljussituationer med enbart små justeringar. För att få bilder med samma stil och ett konsekvent portfolio är dessa presets samma grund men med olika justeringar för olika miljöer.

 

De ska med andra ord smälta ihop väldigt fint tillsammans och nu vill jag dela dem med dig!

SH/ INTO THE WOODS

Den här preseten fungerar på så många olika miljöer och ljusförhållanden. Min absoluta favorit! För mörka skogar, motljus, öppna fält och massor massor mer!

SH/ GOLDEN SOUL

Denna gyllene preseten för extra värme och gula färger. För alla motljusbilder på öppna fält och i skogsmiljöer. En utav mina "go to" presets"

SH/ GOLDEN FOREST

Denna preset har jag skapat för att få fram fina gröna toner.

En preset med mycket värme, mjuka övergångar och fina hudtoner. Perfekt för äng och skogsmiljö.

SH/ RUSTIC MOODY

En moody preset med jordiga och mjuka toner som också funkar för att ta fram de fina gröna färgerna. Perfekt för gyllene hudtoner och passar många olika typer av miljöer. 

SH/ WARM HEART

Den varmaste preseten i paketet har vi här! Perfekt för soligt väder, mingelbilder, och ljusare äng och skogsmiljöer. En. "go to" för bröllopsbilder. 

SH/ SOULFUL

Den här preseten är helt och hållet gjord för inomhusmiljöer, specifikt miljöer med mycket gult ljus. Vi vill fortfarande behålla den varma känslan men mer anpassat förr dessa platser. Detta paketet har 3 olika presets för inomhusmiljöer och Soulful är den varmaste utav dessa tre med mer kontraster. 

SH/ SPIRITUAL

Den här preseten är helt och hållet gjord för inomhusmiljöer, specifikt miljöer med mycket gult ljus. Vi vill fortfarande behålla den varma känslan men mer anpassat förr dessa platser. Detta paketet har 3 olika presets för inomhusmiljöer och Spiritual är  bäst att använda framåt  kvällen och vid mycket gult ljus. Spiritual är kallare än Soulful

SH/ CANDLELIGHT

Den här preseten är helt och hållet gjord för inomhusmiljöer, specifikt miljöer med mycket gult ljus. Vi vill fortfarande behålla den varma känslan men mer anpassat förr dessa platser. Detta paketet har 3 olika presets för inomhusmiljöer och Candlelight är den kallaste preseten som används bäst vid extremt gult och varmt ljus.

 

En preset är inte magisk, bilderna du använder mina

presets på måste i grunden vara bra bilder. Mina presets kommer i vissa fall inte behöva

någon justering alls men i andra lite mer . 

KM1_0794.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon