top of page

Soul Heart Retreat

25-26 mars 2023

Det här retreatet är för dig som...

....vill lära dig att jobba med dig själv och förstå att den viktigaste delen i ditt entreprenörskap är DU. Du som vill prova på meditation som är ett magiskt verktyg i din utveckling och kreativitet. Det är för dig som vill hitta den du är innerst inne, utveckla ditt personliga varumärke, gå djupare i samtal och få värdefulla utbyten med andra fotografer. Du vill lyssna inåt och är öppen för utveckling.

Du  vill komma hem med en nyfunnen kreativitet, med värdefulla lärdomar och faktiska verktyg som kan ta dig framåt. Du vill få bokningar där kunden efterfrågar just DIG men du vet inte riktigt hur du ska nå ut eller ens vart du ska börja. Då är det här en plats för dig! Att investera i dig själv är alltid en bra idé. Kom med ett öppet sinne och en ödmjukhet kring alla lärdomar du kan få! 

 

 

 

"Soul Heart Retreat var precis vad jag behövde för att komma vidare i mitt företag. Största utvecklingen för mig personligen var att stiga in i meditationsvärlden och känner efter, känna inåt och lyssna på hjärtat och bara andas i nuet. Tack för att du med din härlighet, harmoni och givmildhet skapade ett veckoslut möjligt för allt detta. Vemodigt att det redan är över och dags att åka hem. Hoppas att vi ses igen och har mer tid för diskussioner."

PERSONLIG UTVECKLING, VARUMÄRKE, MEDITATION

Ett retreat för kvinnliga fotografer som vill utvecklas på ett djupare och personligare plan. 2 dagar fyllda av inspirerande möten med andra, fokus på personlig utveckling, mindset och personligt varumärke. En trygg miljö för samtal och utbyten, enkla meditations sessioner, stylade plåtningar , 1 on 1 tid med Elin för alla deltagare och mängder med verktyg för att bygga vidare på din fotografresa. 

DSC04697.jpg

För mig är tid det allra mest värdefulla i livet. Tid med de allra närmst mig, tid att uppleva och leva livet. Jag jobbar passionerat för att kunna leva på just det sättet. Sedan 2018 har jag jobbat som bröllops och familjefotograf och fått möjligheten att fånga ärliga och äkta känslor genom relationer. Under de senare åren startade jag Soul Heart Academy där jag får jobba och utveckla kvinnliga fotografer genom mentorskap, retreats och olika kurser. Mitt hjärta hoppar högt när jag får göra det jag älskar allra mest.

Att landa på yogamattan i meditation, lyssna på hjärtat istället för hjärnan och våga ta de där lite läskiga stegen gör allt och lite till för min lycka i livet. Att dansa i vardagsrummet med min dotter, upptäcka nya platser på jorden och skapar relationer till varandra genom att våga släppa in och öppna upp gör min själ lycklig. 

DAGARNAS UPPLÄGG 

(Små förändringar kan komma att ske).

LÖRDAG 

 

 

Välkommen- i cirkel - landa in

 

Pass 1

Personlig utveckling

Pass 2

Varumärke

 

Plåta brudpar & stylat bord 

Vi plåtar brudparet i bohemisk miljö av

dukningen och separata flatlay bilder, sen går

vi ut för att fota brudparet i rörelse i naturen.

MIDDAG

Kvällsmeditation + tacksamhet

Vi landar efter första dagen i en enkel

meditation och delar en tacksamhetsövning. 

SÖNDAG

Morgonmeditation- sharing

Vi väcker försiktigt kroppen med meditation

och lugna rörelser och avslutar med sharing

där vi delar med oss av våra tankar. 

FRUKOST

Plåta stylad gravid

Vi använder oss både utav innemiljö med

tyger och ljus samt ute i naturen för att

få utlopp för kreativiteten i stillbild. 

LUNCH

Pass 3

Varumärke

Pass 4

Personlig utveckling

Avslutning i cirkel 

DSC03227.jpg

"Ett av mina stora vägsjäl i livet har varit lättare pågrund av detta retreat. Jag vet nu att fota är någonting jag vill satsa på och helt ärligt hade det inte varit så utan dig och den energi du sprider. För några månader sen tänkte jag att jag nog skulle strunta i att fota människor. jag vågar inte utmana mig så mycket, men idag åker jag istället hem med tanken att det är just det jag SKA jobba med. Det behövdes bara lite push på vägen. Är så tacksam för det. Det här retreatet slog mina förväntningar och har gett mig så mycket! Tack tack tack!"

- AMANDA

"Är så tacksam för helgens retreat! Det gav mig allt det jag hoppades på. Grunden för tillit och systerskap fanns där från första stund och det var fint att se alla dessa fina kvinnor öppna upp sig och dela. Du skapade en trygg miljö som gjorde detta möjligt."

 

- JOHANNA

DSC09712.jpg

INKLUDERAT

 

❥ Boende 1 natt, (delat dubbelrum).

Önskas annat skriv till mig

❥ Välkomstgåva

❥ Frukost, lunch, middag, snacks, dricka

❥ 2 meditationssessions 

❥ 1 stylad bröllopsplåtning- dukning, porträtt

❥ 1 stylad gravidplåtningar inne & ute 

❥ En halvtimmes 1 on 1 tid med Elin för egen utveckling

❥ Mystid tillsammans på kvällen

❥ "Personligt varumärke"

❥ "Personlig utveckling- mindset"

❥ Frågestunder 

❥ Djupare personliga övningar

❥ Djupare samtal med din soulsister 

❥ Upphämtning vid tågstationen i Tomelilla

 

Ej inkluderat- transport till workshop

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas vid förhinder. 

Datum: 25-26 mars 2023

Plats: Bäddar & Ängar, Österlen (Tomelilla)

Pris: 4500 kr ex moms 

BOKA DIN PLATS 

Bokningen är bindande, men du kan vid förhinder överlåta din plats till någon annan. Vid bokning får du en bokningsfaktura på 2000 ex moms. 10 dagar innan retreatet ska resterande summa betalas in på 2500 ex moms 

Jag är så glad att ha med dig! Du får bekräftelse inom kort! Håll utkik i skräpposten

DSC04632.jpg

OM ELIN

Jag har drivit mitt företag

Elin Graf Photography sedan 5 år tillbaka. Jag har en bakgrund i event och är den strukturerade excell-älskande personen haha! Jag älskar djupare relationer, att kunna hjälpa dig med allt jag själv lärt mig längs vägen.

 

Fotobranschen är tuff och du måste ha ett driv och våga kasta dig ut. Jag vill hjälpa dig med det, för mig handlar det inte om det ytliga materiella tingen utan om DIG, vad du vill, hur ska du tänka, hur du vågar satsa. Tillsammans går vi djupare och jobbar med det du behöver! 

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page